Onze leden

Vind nu gemakkelijk de juiste herstelcoach!

 • Alle genoemde herstelcoaches zijn lid van onze beroepsvereniging
 • Per herstelcoach is aangegeven waarin zij zijn gespecialiseerd
 • Per herstelcoach is aangegeven in welke regio zij werkzaam zijn
 • De herstelcoach kunt u rechtstreeks benaderen via de genoemde contactgegevens

Herstelcoaches

Marleen Korstanje

Herstelcoach | Mee-Gaan

Ik ben ervaringsdeskundige binnen de letselschade en herstelcoach. Samen met mensen aan de slag gaan en ze, weer, in beweging krijgen is mijn doel. Mijn motto: “je bent zoveel meer dan dat je denkt”.

Meer weten?

Ermie van Tiel

Herstelcoach & Arbeidsdeskundige | Heling & Partners

Ik gun iedereen een waardevol leven. Dat is mijn motivatie om als herstelcoach te werken. Ik ben ervan overtuigd dat herstelcoaching slachtoffers helpt om sneller hun leven weer op te pakken. Door samen aan de slag te gaan -hoe lastig dit soms ook is- om uiteindelijk in te zien dat er nieuwe deuren open gaan.

Meer weten?

Lieneke Roukens-Boer

Arbeidsdeskundige, re-integratiecoach, herstelcoach en jurist

Met een juridische zakelijk en tegelijk menselijke blik adviseer, coach en beoordeel ik letsel-, verzuim- en arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Meer weten?

Caroline Riksten

Re-integratie | Herstelcoaching Heling & Partners

Mooi in mijn werk vind ik het kunnen bieden van een luisterend oor en het ondersteunen van mensen bij oa het (terug)vinden van zelfvertrouwen, mogelijkheden en toekomstvisie. Vertrouwen in elkaar en verbinding vind ik hierbij heel belangrijk. Iedereen verdient een waardevol leven.

Meer weten?

Ilona Lintsen

Herstelcoach | Crawford & Company

Sinds een aantal jaar ben ik met veel plezier actief als herstelcoach. Een luisterend oor, betrouwbaar en gedreven om mensen weer op weg te helpen en hun weg terug omhoog te vinden.

Meer weten?

Judith Dingemanse

Herstelcoach, intervisieleider, MfN registermediator

Samen ontdekken uw mogelijkheden en dát geeft vertrouwen om actief te werken aan uw herstel en dat brengt een nieuw toekomstperspectief.

Meer weten?

Esther Slingerland

Herstelcoach | EsinZicht

Ik ben ruim 35 werkzaam als coach en therapeut en zet in op het versterken van mensen hun functioneren vanuit hun eigen kracht en talent. Daarnaast ben ik ook realist en heb een nuchtere en praktische benadering; we werken aan de beste versie van jezelf.

Meer weten?

Naziha Oumansour

Hersteldeskundige | Tensiz

Dagelijks zet zij zich in om letselschadeslachtoffers te ondersteunen en het zelfregelend vermogen te vergroten, zodat zij hun autonomie, zelfvertrouwen en zelfregie herwinnen. Samen met de andere bestuursleden en leden hoopt ze de branche te overtuigen van de toegevoegde waarde van het inzetten van herstelcoaching in het schadehandelingstraject.

Meer weten?

Pien Woerdenbag

Herstelcoach & Arbeidsdeskundige | Allianz

Als herstelcoach (en bruggenbouwer, zie foto ;) ) breng ik graag mensen in beweging waardoor zij zelf de verantwoording nemen over hun leven, positieve keuzes maken en een nieuwe kijk krijgen op hun toekomstige arbeidsleven.

  Meer weten?

  Francie Peters

  Bedenker herstelcoaching | De Bureaus

  Sinds 2007 ben ik intensief bezig met de ontwikkeling van het vak van herstelcoach. Ik ben docent van de opleiding en geef over dit onderwerp ook les aan de VU Amaterdan en de Erasmus Universiteit.

   Meer weten?

   Annemarie van 't Hof

   Herstelcoach | HC Zeeland

   Veel mensen lopen vast na een traumatische ervaring en komen in een neerwaartse spiraal terecht en weten dan vaak zelf niet hoe zij dat kunnen ombuigen. Als echte mensenmens kan ik mij goed inleven en begeleid ik hen tijdens het herstelcoachtraject, totdat zij weer zelfstandig hun leven kunnen voortzetten.

   Meer weten?

   Sabine Gigengack

   Herstelcoach & Basis psycholoog | Van Wassenaer Wytema Advocaten

   Als initiatiefneemster van de vereniging hoopt zij herstelcoaches samen te brengen en gezamenlijk het vak naar een hoger niveau te tillen, zodat slachtoffers na een ongeval nog beter geholpen kunnen worden.

   Meer weten?

   Emmeken Fijma

   Herstelcoach | Andriessen Expertise

   “Kom weer in verbinding met jezelf. Ik help je hier graag bij.”

   Meer weten?

   Caroline Peters

   Herstelcoach | Breinperspectief

   In de re-integratie- en letselschade branche werk ik met mensen die een ingrijpende gebeurtenis in hun leven hebben meegemaakt. Terugkeer naar de vanzelfsprekendheid van voorheen is vaak niet mogelijk. Mijn expertise, kennis en ervaring kan ik inzetten doormiddel van coaching en ondersteuning bij het herstel- en verwerkingsproces en het opnieuw uitvinden van de werktoekomst. “Niet opgeven” is mijn motto en “blijf geloven in jezelf en in je eigen kracht”!

   Meer weten?

   Chris Scholte

   Senior Arbeidsdeskundige, Herstelcoach   Meer weten?

   Ellen van den Berg

   Herstelcoach | De Bureaus

   Vanuit haar opgedane kennis, kunde en ervaring wil ze een bijdrage leveren aan de profilering van het vak. Wat is onze visie op herstelcoaching? Hoe brengen we de meerwaarde van herstelcoaching voor het voetlicht? Ook wil zij zich inzetten op verdere professionalisering van het vak door het ontwikkelen en opzetten van intervisie.

   Meer weten?